Proizvodi
Prodajemo isključivo nove proizvode.
Prodajemo outlet odjeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu. Odjeća je moderna, od kvalitetnih materijala i lijepog kroja.
Naš tim za nabavku je u konstantnoj potrazi za kvalitetnim proizvodima, jer naše mušterije zaslužuju samo najbolje. Činimo sve da ponudimo modernu garderobu koja će odgovarati svim tipovima ljudi i njihovim potrebama; bilo da se radi o urbanom stilu zaposlene osobe ili ležernom stilu studenta; svečanim prilikama ili sportskoj planinskoj avanturi, a sve po najjeftinijim cijenama.

Svakodnevno vršimo dostave iz centralnog skladišta prema radnjama, te tako konstantno obnavljamo raznoliku ponudu na prodajnim mjestima.

Garantujemo najbolje cijene tokom cijele godine.

 

 

Brendovi

 

Poznavanje modne industrije koje posjedujemo omogućava nam da nudimo brendirane proizvode poznatih evropskih brendova, sa naglaskom na francuske brendove. Vjerujemo u dogoročne poslovne odnose, tako da sa nekim brendovim sarađujemo od samog početka. Radimo sa 20 različitih brendova, a Gémo, La Halle, Esprit su neki od njih. Nudimo odličan izbor različitih stilova u širokom asortimanu, zahvaljujući specifičnom DNK svakog brenda u našoj ponudi.

Razumijemo da je brend imidž izuzetno bitan, te ulažemo trud  da na najbolji način prikažemo proizvode u ponudi. Radnje držimo čistima, organizovanima, a robu lijepo izloženom.

Sa svojom stabilnošću i pouzdanošću stekli smo povjerenje naših poslovnih partnera.


Vrati se